Skip to content

Registraties verhinderen op gefactureerde/geschorste lijnen

by Peter on december 27th, 2010

Th!nx sluit het jaar in schoonheid af met een regelmatig gevraagde feature: voorkomen dat er nog geregistreerd wordt op lijnen die geschorst of gefactureerd zijn.

Als standaard hanteert th!nx vanaf nu dat er niet mag geregistreerd worden op geschorste of gefactureerde lijnen omdat dit de meest logische instelling is. Indien u anders wenst te werken, is dit uiteraard aanpasbaar.

Net zoals alle andere financiële instellingen doorloopt th!nx een cascade. U kan de instelling voor één specifiek project aanpassen, op klantniveau bepalen in de tab “Financieel” of algemeen per divisie gaan instellen in de tab “Divisie”.

Op de plaatsen waar een lijn kan uitgekozen worden waarop men kan registreren zullen de niet-registreerbare lijnen wel nog verschijnen, maar gedimd zijn en niet meer aangeklikt kunnen worden. Zo heeft de gebruiker visueel feedback dat de lijn wel degelijk bestaat, maar dat deze niet meer registreerbaar is.

Indien om de één of andere reden zelfs na facturatie of schorsing nog iets op een bepaalde lijn moet geregistreerd worden, volstaat het om even de instelling af te zetten, de nodige registratie(s) te doen en deze vervolgens weer aan te zetten.

From → Tijdsregistratie

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS