Skip to content

Bedrijven koppelen aan een divisie

by Glenn on oktober 31st, 2014

Sinds jaar en dag kan je bedrijven (klanten, prospecten, leveranciers, …) koppelen aan 1 of meerdere divisies in thinx :

700 koppeling divisie bedrijf

Dit is nuttig voor zoekopdrachten, rapporten, … maar in thinx 7.0 gaan we nog een stapje verder. Vanaf nu kun je (maar niet verplicht) het al dan niet kunnen aanmaken van een project voor een bedrijf laten afhangen van het feit of een bedrijf wel of niet gekoppeld is.

Het standaard gedrag van thinx is dat als blijft werken zoals het vroeger was, maar als je het aanmaken van projecten wilt verbieden als een bedrijf niet hoort bij een divisie dan kan je dat instellen op divisieniveau :

710 koppeling divisie instellingen

Van zodra je het vinkje “Enkel klanten divisie” dus aangevinkt hebt zal je enkel nog projecten kunnen aanmaken voor bedrijven die horen bij de divisie van het project:

720 koppeling divisie nieuw project

Dezelfde functionaliteit is ingebouwd voor leveranciers, maar daar gaat het over wel/niet kunnen aanmaken van prijsaanvragen en bestelbonnen.

Het spreekt voor zich dat we ook rekening houden met deze nieuwe functionaliteit bij het aanmaken van klantspecifieke prijzen. Zie hierover meer in de blog post.

From → thinx 7.0

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS