Skip to content

Een kijkje achter de schermen

by Peter on juni 10th, 2010

In de categorie “Technobabbel” willen we u een kijkje achter de schermen van th!nx geven. Zo krijgt u ook een zicht op de permanente inspanning die geleverd wordt om het werken met th!nx voor u de best mogelijke ervaring te maken.

Softwareontwikkeling in het algemeen, maar vooral webontwikkeling is een zeer complex gegeven. Voor bepaalde features die voor de eindgebruiker eenvoudig lijken, kunnen in de context van het web heel wat addertjes on het gras zitten.

Omdat wij th!nx volledig zelf ontwikkelen in teamverband hebben wij niets aan het toeval overgelaten en van de eerste regel code over de eerste release heen tot op deze eigenste minuut telkens voor de beste oplossing gekozen, zodat u zich als klant over zeer weinig van de achterliggende technologie zorgen moet maken en u vooral de zekerheid heeft dat een nieuwe release van th!nx altijd een vooruitgang is zonder dat hierdoor oude functionaliteit niet meer naar behoren werkt.

From → Technobabbel

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS