Skip to content

Afzonderlijk printen van prijsaanvraag

by Peter on september 21st, 2010

Een prijsaanvraag versturen van th!nx was vroeger al kinderspel op zich en dankzij de functie ‘stuur naar prijsaanvraag’ in de projecten was het al helemaal een fluitje van een cent. Toch was de gemaakte prijsaanvraag met 1 PDF voor alle leveranciers niet altijd wat men wou en moest men die PDF uit elkaar trekken in meerdere PDF bestanden.

Voor elke leverancier individueel is het nu ook mogelijk een afzonderlijke PDF te genereren van de prijsaanvraag. Hiervoor werd in de columnview bij het klikken met de rechtermuisknop op de leverancier een optie “Afdrukken” toegevoegd. Zo hoeft u niet langer een PDF met de documenten voor verschillende leveranciers uit mekaar te trekken.

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS