Skip to content

Betere CSV export

by Glenn on oktober 24th, 2014

Nog vóór de rapport release bestond in thinx kon u reeds gegevens (alles of wat gevonden werd via een zoekopdracht) exporteren naar een CSV bestand.

200 export old school

 

Omdat deze manier van werken niet altijd optimaal was: steeds moeten velden aan/af vinken, niet alle (gerelateerde) velden beschikbaar,… werd besloten om deze oude export functie uit thinx te halen en ze te vervangen door een nieuwe. In deze versie van thinx vindt u nog steeds de oude exportknop terug, maar deze zal in een volgende versie uit de interface verdwijnen.

In thinx 7.0 werd de rapporteringsmodule (1) uitgebreid. Je kan, door in layout (2) een keuze te maken, nu niet alleen rapporten maken in PDF formaat, maar ook in HTML(3) formaat en CSV (3). Maw een export naar een CSV bestand van elk, al dan niet bewaard, rapport is mogelijk.

210 export new way

 

Omdat Excel het vinkje en kruisje bij waar/niet waar waarden niet goed kan verwerken kan u nu bovendien bij het Formattering gedeelte kiezen op welke manier u de waar/niet waar waarden wil exporteren.

490 tientallen verbeteringen export boolean

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS