Skip to content

Rapporteren en bewerken van tijdsregistraties

by Glenn on oktober 23rd, 2014

Ondanks het feit dat je reeds zeer uitgebreide rapporten kon maken van tijdsregistraties:

  • per periode : dag, week, maand, jaar
  • per gebruiker of alle gebruikers

kregen we af en toe nog de vraag om nog meer kracht en flexibiliteit.

In eerste instantie kan je meer en complexere zoekopdrachten maken via de nieuwe tab “Tijdsregistraties” (2) in de module “Interne registraties” (1). In deze lijst kan je alle klassieke filters (3) toepassen die in andere modules ook beschikbaar zijn, en uitaard vond ook de rapporteringsmodule (4) zijn weg naar deze tab.

400 Tijdsreg rapport

 

 

Bovendien kan je deze nu, analoog met de andere filters en rapporten in de rest van thinx, ook bewaren voor hergebruik.

400 Tijdsreg rapport

 

Maar er is meer. Via een eenvoudige rechter-muisklik kan je een selectie van registraties op billable of non-billable zetten of… (tromgeroffel en klaroengeschal…) verplaatsen naar een andere lijn in hetzelfde of een ander project.

410 tijdsreg batch

Met andere woorden is het nu eenvoudiger dan ooit om één of meerdere registraties in één simpele beweging te verplaatsen van lijn.

Opgepast: om te kunnen exporteren moeten de juiste privileges bij de gebruikers geactiveerd worden! Standaard staat export en rapport af, waardoor de gebruiker niet zomaar registraties kan exporteren. Hou er ook rekening mee dat dit privilege ook bepaalt of de gebruiker bij het project tijdsregistraties kan exporteren en rapporteren!!!

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS